koptekst  
Bildstrich Bildstrich
HOMEOns TeamKinderfysiotherapieKindergroepRots en WaterSpecialisatiesSamenwerking
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen volgt de Fysiotherapie en Kinderpraktijk JY Maschewski de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Lees hier hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijk:

Onze praktijk is open en de behandelingen kunnen doorgaan, mits u en uw kind geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Twijfelt u of u en uw kind naar de behandeling kunnen komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Krijgt uw aan huis fysiotherapie? Dan kan dit ook gewoon doorgaan, mits u en uw kind geen verkoudheids- of griepklachten hebt.

Mogelijkheid fysiotherapie op afstand: e-consult

Wij willen u en uw kind ook de mogelijkheid uw afspraak in te vullen middels een telefonisch consult of een e-consult waarin wij u en uw kind op afstand kunnen behandelen/adviseren. De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail toesturen of middels video consult meekijken. U meldt zich hiervoor per mail of telefonisch aan en vraagt om Fysio op afstand. De fysiotherapeut zal telefonisch contact opnemen en samen met u zoeken naar de beste mogelijkheid.

Binnen Fysiotherapie en Kinderpraktijk JY Maschewski volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen.

home
      NIEUWS
      Tarieven
      Praktijkinfo
      Contact
      Privacy
      Folders
      Links
      Literatuur
      Meetinstrumenten